Despre noi

Home / Despre noi

Bine ai venit pe Pool Control

Avem o echipă de profesioniști, ingineri și tehnicieni cu experiență consistentă în piscine, spa-uri și tot ce ține de domeniul tehnologiei piscinelor.

Cu o experiență de peste 20 de ani în piscine din polipropilenă și echipamente de piscine din beton armat, acoperite cu mozaicuri de sticlă sau căptușeli, suntem una dintre cele mai bine cotate companii din domeniu.

Lucrăm cu produse de înaltă calitate, de la cei mai apreciați furnizori internaționali cum ar fi: Astral Pool, PEMU Plastics Plc., Friendly Water, Pontaqua, Albixon, Alukov, Hydro & Spa etc.

Servicii de top în domeniu
O companie de încredere

Pool Control

Suntem membri fondatori ai Asociației Patronale Piscine și Welness APPW 

Ce oferim?

Știm să construim piscine, centre spa, avem o echipă de profesioniști, ingineri și tehnicieni care nu se lasă intimidați de provocările specifice fiecărui proiect. Realizăm impecabilul pentru clientul nostru.

Oferim o garanție de 10 ani pentru corpul piscinei și 2 ani pentru sistemul de recirculare filtrare! Asigurăm clienților noștri, atât service în garanție și post-garanție, cât și servicii de întreținere a piscinelor pe bază de contract.