Suntem o firmă cu vechime pe piată, cu multe lucrări și referințe!

Având o experientă de mai bine de 17 ani în domeniul construcțiilor de piscine din polipropilenă și beton armat, placate cu mozaic din sticlă, ne numărăm printre cele mai bine cotate firme din acest domeniu.

Lucrăm cu produse de înaltă Calitate, de la cei mai apreciați furnizori internaționali cum ar fi: Fluidra – Astral Pool, PEMU Plastics Plc., Friendly Water, Pontaqua, Albixon, Aluproduct și alții.

Avem echipe de profesioniști, ingineri și tehnicieni, cu o consistentă experiență în ceea ce privește tehnologia piscinelor de înaltă calitate.

S.C. Pool Control va garanteaza pentru lucrarea efectuată!

Suntem membri fondatori ai Asociației Patronale Piscine și Welness APPW și reprezentanții zonali ai Santer Hidrostyle, importator exclusiv pentru brandul Calderă Spas – care este în top 10 branduri de căzi cu hidromasaj din lume.

S.C. Pool Control oferă următoarele servicii beneficiarilor din toată țara:

  • consultanță de specialitate și proiectare în domeniul construcției piscinelor,
  • construcția piscinelor din polipropilenă și beton,
  • dotări cu sisteme de recirculare-filtrare a apei, controlate prin skimmer sau prin rigolă perimetrală,
  • elemente de hidromasaj și vizuale, jocuri de apă, și altele, pentru piscine rezidențiale și publice, cât și
  • construcția de centre Wellness & SPA.

Comercializam substanțele necesare întreținerii calitătii apei din piscine și asigurăm livrarea acestora prin intermediul curierului rapid, în toată tară.

Oferim o garanție de 10 ani pentru corpul piscinei și 2 ani pentru sistemul de recirculare  filtrare! Asigurăm clienților noștri, atât service în garanție și post-garanție, cât și servicii de întreținere a piscinelor pe bază de abonament.

O activitate conexă a construcției de piscine din polipropilenă, o reprezintă confecționarea recipienților, rezervoarelor și cuvelor pentru lichide alimentare, acizi, etc., precum si a foselor septice vidaj abile sau a căminelor pentru apometre sau instalații de orice tip.

Ne poti contacta si telefonic!

Administrator – Maria Meszaros