fbpx

Piscine din beton

Home / Piscine din beton

Piscine din beton armat

Oferim servicii de proiectare și consultanță pentru piscinele din beton armat.

Totodată dotăm piscinele din beton armat cu sisteme de recirculare-filtrare controlate prin: skimmer, rigolă perimetrală sau sistem infinity, cât și cu echipamente pentru mărirea confortului, cum ar fi: proiectoare subacvatice, jeturi de hidromasaj, insuflătoare de aer, sisteme de înot contra curent, mini-cascade pentru masaj cervical, încălzitoare electrice sau pompe de căldură, sisteme de dezinfecție a apei cu sau fără substanțe chimice, sisteme de electroliza apei, etc;

 

Pool Control

Te interesează un preț aproximativ pentru această piscină? Spune-ne detaliile în mare și iți spunem cât te-ar putea costa!

Piscinele din beton pot fi construite în două variante:

cu "luciu de apă"

în care nivelul apei ajunge la marginea superioară a piscinei.

Apa ce trece peste peretele piscinei printr-o rigolă perimetrală se revarsă într-un bazin de compensare aflată în vecinătatea căminului pentru instalații, al cărui volum trebuie să aibă cel puțin 7% din volumul piscinei care urmează a fi construită. În prima fază se discută dimensiunea, forma piscinei și felul accesoriilor ce se dorește pentru mărirea confortului.

După analizarea terenului și stabilirea detaliilor se încheie un contract și se trece la proiectare. Durata de execuție a unui bazin din beton poate fi de 8-10 săptămâni datorită timpilor necesari de maturare a betonului, a tencuielilor, a șapei de pantă și a hidroizolației. Condițiile meteo nefavorabile pot afecta termenul de execuție al lucrării.

cu sistem controlat prin “skimmer”

care este un dispozitiv cu un orificiu de aproximativ 40 cm x 20 cm, plasat în peretele piscinei pentru colectarea apei din bazin.

Prin acest orificiu apa este aspirată de pompa de recirculare și condusă la filtrul cu nisip cuarțos, apoi revărsată în piscină prin intermediul duzelor de recirculare instalate în pereții piscinei vis-a-vis de skimmer.

Numărul skimmerelor și al diuzelor se calculează în funcție de dimensiunea și forma piscinei. Skimmerele se montează, întotdeauna astfel încât nivelul apei în bazin să fie aproximativ la jumătatea orificiului (gurii) skimmerului, în acest fel fiind stabilit și nivelul apei din piscină.

Nivelul apei în piscinele cu skimmere este în general cu 10 – 15 cm mai mic decât adâncimea efectivă a bazinului.