Piscine din beton

Specificatiile acestui tip de piscina.

Piscine din beton

Oferim servicii de constructii piscine din betonAvând o experientă de mai bine de 17 ani în domeniul construcțiilor de piscine din polipropilenă și piscine din beton armat, placate cu mozaic din sticlă, ne numărăm printre cele mai bine cotate firme din acest domeniu.

Lucrăm cu produse de înaltă Calitate, de la cei mai apreciați furnizori internaționali cum ar fi: Fluidra – Astral Pool, PEMU Plastics Plc., Friendly Water, Pontaqua, Albixon, Aluproduct și alții.

Avem echipe de profesioniști, ingineri și tehnicieni, cu o consistentă experiență în ceea ce privește tehnologia piscinelor de înaltă calitate

 

          Piscinele din beton pot fi construite in doua variante:

piscine din beton

cu sistem controlat prin “skimmer”

care este un dispozitiv cu un orificiu de aproximativ 40 cm x 20cm, plasat în peretele piscinei pentru colectarea apei din bazin. Prin acest orificiu apa este aspirată de pompă de recirculare și condusă la filtrul cu nisip cuarțos, apoi revărsată în piscină prin intermediul duzelor de recirculare instalate în pereții piscinei vis-a-vis de skimmer. Numărul skimmerelor și al diuzelor se calculează în funcție de dimensiunea și formă piscinei. Skimmerele se montează, întotdeauna astfel încât nivelul apei în bazin să fie aproximativ la jumătatea orificiului (gurii) skimmerului, în acest fel fiind stabilită și nivelul apei din piscină. Nivelul apei în piscinele cu skimmere este în general cu 10 – 15 cm mai mic decât adâncimea efectivă a bazinului.

cu “luciu de apă”

în care nivelul apei ajunge la marginea superioară a piscinei. Apa ce trece peste peretele piscinei printr-o rigolă perimetrală se revarsă într-un bazin de compensare aflată în vecinătatea căminului pentru instalații, volumul al cărui volum trebuie să aibă cel puțin 7% din volumul piscinei care urmează a fi construită. În prima fază se discută dimensiunea, forma piscinei și felul accesoriilor ce se dorește pentru mărirea confortului. După analizarea terenului și stabilirea detaliilor se încheie un contract și se trece la proiectare.Durata de execuție a unui bazin din beton poate fi de 8-10 săptămani datorită tîmpilor necesari de maturare a betonului, a tencuielilor, a sapei de pantă și a hidroizolației. Condițiile meteo nefavorabile pot afecta termenul de execuție al lucrării.

Vrem sa iti facem o oferta personalizata!

    Ne poti contacta si telefonic!

    Administrator – Maria Meszaros