Piscine din Polipropilena

Specificatiile acestui tip de piscina.

Piscine din Polipropilena

Oferim servicii de construcții piscine din polipropilena în cele mai diverse forme și dimensiuni. Ele sunt executate prin sudură din plăci de polipropilenă de înaltă calitate.Piscinele cu lungimea de până la 8 m și cu lățimea de până la 3 m se execută în atelierele societății noastre. Ele se transportă oriunde în țară. Cele care depășesc aceste dimensiuni, se construiesc la fața locului, în săpătura deja pregătită pentru piscină.

Se execută două tipuri de piscine din polipropilena:

  • piscine cu realizarea recirculării apei prin skimmere,
  • piscine cu luciu de apă ale căror sistem este controlat prin rigolă perimetrală (prea plin).
piscine din polipropilena

Piscinele ale caror sistem este controlat prin “skimmer”, este un dispozitiv cu un orificiu de 25 cm x 15cm. Aceste este plasat in peretele piscinei pentru colectarea apei din bazin. Prin acest orificiu apa este aspirată de pompa de recirculare şi condusă la filtrul cu nisip cuartos. Pe urma, apa este revarsata in piscina prin intermediul duzelor de recirculare instalate in peretii piscinei , vizavi de skimmer.

Numărul skimmerelor și al diuzelor se calculeaza în funcţie de dimensiunea şi forma piscinei.Skimmerele se montează, întotdeauna astfel încât nivelul apei în bazin să fie aproximativ la jumătatea orificiului (gurii) skimmerului. în acest fel este stabilită şi adâncimea piscinei. Nivelul apei în piscinele cu skimmere este în general cu 10 – 15 cm mai mic decât adâncimea efectivă a bazinului.

piscine din polipropilena

Piscinele ale caror sistem este controlat prin “rigolă perimetrală” necesita pe langa caminul de instalatii, si un bazin de compensare.

In acest caz, apa de la suprafaţa piscinei, este colectată și deversată prin rigola perimetrală în bazinul de compensarea. Volumul acesteia trebuie să aibă minim 7% din volumul piscinei.

Din bazinul de compensare apa va fi aspirată de pompa de recirculare si condusa in filtru de nisip. Apoi, apa va fi revarsată înapoi in piscină prin intermediul duzelor de recirculare instalate la baza piscinei.

Vrem sa iti facem o oferta personalizata!


    Ne poti contacta si telefonic!

    Administrator – Maria Meszaros